Πολιτική απορρήτου – Όροι Χρήσης

Δεδομένης της έλλειψης παρέμβασης ανθρώπινου παράγοντα στην αποστολή και λήψη παραγγελίας μέσω διαδικτύου (online), είναι απαραίτητο να λαμβάνετε υπόψη σας τους παρακάτω όρους πριν εισάγετε τα στοιχεία σας ή/και την παραγγελία σας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά!

 

  • Οι ελάχιστες προδιαγραφές που πρέπει να έχουν οι φυλλομετρητές σας (browsers) για να παραγγείλετε μέσω της ιστοσελίδας μας είναι: Internet Explorer 10, Mozilla Firefox 33, Safari 7 ή μεταγενέστεροι με ενεργοποιημένη την εκτέλεση JavaScript.
  • Αλλαγή ή ακύρωση παραγγελίας μετά την αποστολή δεν γίνεται.
  • Οι παραγγελίες καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας των πελατών που παραγγέλνουν για πρώτη φορά μπορεί να επιβεβαιωθούν τηλεφωνικά. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε να αναγράφετε στην online παραγγελία σας το τηλέφωνο της διεύθυνσης παράδοσης, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να σας καλέσουμε για επιβεβαίωση.
  • Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την αδιάκοπη λειτουργία του www.mirodies.gr και ουδεμία ευθύνη φέρουμε σχετικά με οποιαδήποτε τεχνική ή όποια άλλη αδυναμία χρήσης του www.mirodies.gr.
  • Παραδίδουμε γεύματα που προορίζονται για άμεση κατανάλωση. Κάθε γεύμα πρέπει να καταναλώνεται άμεσα κατόπιν παράδοσης.
  • Τα πιάτα μας υπάρχει πιθανότητα να έρθουν σε επαφή με αλλεργιογόνους παράγοντες (όπως γλουτένη, σόγια, γάλα, αυγά, αραχίδες, ξηρούς καρπούς, ψάρια, θαλασσινά, μουστάρδα, κ.ά.), πέρα από αυτούς που αναγράφονται στην περιγραφή του πιάτου. Εάν υποφέρετε από κάποια σοβαρή τροφική αλλεργία, παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν την κατανάλωση των φαγητών μας.

 

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Με την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας, www.mirodies.gr, αποδέχεστε τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Όλα τα στοιχεία που υποβάλλονται στην www.mirodies.gr («Ιστοσελίδα»), συγκεντρώνονται, διαχειρίζονται και φυλάσσονται από την ΚΟΡΑΛΙΑ Α. ΛΙΓΝΟΥ «ΜΥΡΩΔΙΕΣ».

 

 

Πλαίσιο της Πολιτικής Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας της Ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τους σκοπούς της ασφαλούς και ομαλής επικοινωνίας και σύνδεσης των χρηστών με τη ΜΥΡΩΔΙΕΣ. Διαφυλάσσεται το απόρρητο του περιεχομένου τους και δεν διαβιβάζονται ούτε κοινοποιούνται σε τρίτους, με εξαίρεση τις περιπτώσεις που η διαβίβαση ή η κοινοποίηση επιβάλλεται από ρητή διάταξη νόμου. Η συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων που συλλέγονται στο πλαίσιο της λειτουργίας της Ιστοσελίδας υπόκειται στο Ν.2472/1997 «για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και στον Ν. 2774/1999 «για την προστασία προσωπικών δεδομένων στον τηλεπικοινωνιακό τομέα», όπως ισχύουν. Ο χρήστης έχει όλα τα δικαιώματα που απορρέουν από τους προαναφερόμενους νόμους όπως τα δικαιώματα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής. Δεν φέρουμε ευθύνη για τους όρους συλλογής και επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων που ισχύουν σε άλλους δικτυακούς τόπους, στους οποίους ο δικός μας δικτυακός τόπος παραπέμπει υπό μορφή συνδέσμων.

 

 

Ειδοποίηση σχετικά με πιθανή τροποποίηση της Πολιτικής Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων

Στο πλαίσιο των συνεχών βελτιώσεων της Ιστοσελίδας μας και της προσθήκης νέων λειτουργιών και υπηρεσιών, η ΚΟΡΑΛΙΑ Α. ΛΙΓΝΟΥ «ΜΥΡΩΔΙΕΣ» δύναται να επεξεργαστεί ή/και να τροποποιήσει την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Για οποιαδήποτε τροποποίηση η ΚΟΡΑΛΙΑ Α. ΛΙΓΝΟΥ «ΜΥΡΩΔΙΕΣ» ειδοποιεί το χρήστη και την τοπική αρχή, όπου αυτό απαιτείται από το νόμο.

 

 

Συλλογή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης e-mail

Επιλέγοντας να κάνει χρήση των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών στην Ιστοσελίδα ή να λάβει πρόσθετες πληροφορίες μέσω αυτής, ο χρήστης μπορεί να κληθεί να παράσχει τις ακόλουθες πληροφορίες: το όνομα του, τη διεύθυνση του, τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου του και τα στοιχεία της πληρωμής του. Μπορεί, επίσης, να ζητηθούν στατιστικού τύπου πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στην καλύτερη και πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση του χρήστη. Οι πληροφορίες που παρέχονται, εγγράφονται στις βάσεις δεδομένων της Ιστοσελίδας, με το χέρι ή με ηλεκτρονικά μέσα. Η Ιστοσελίδα δύναται να συμπληρώσει ή να τροποποιήσει τις πληροφορίες που παρέχονται από τον χρήστη με πληροφορίες από τρίτα μέρη, όπως, για παράδειγμα, στην περίπτωση που η διεύθυνση που έχει υποβληθεί είναι λανθασμένη.

 

 

Cookies

Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για την δική σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήσετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Αν έχετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα δημιουργήσουμε ένα πρόχειρο cookie για να προσδιορίσουμε αν ο πλοηγός δέχεται cookies. Το cookie δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες και διαγράφεται όταν κλείνετε τον πλοηγό σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Αν επιλέξετε “Να με θυμάσαι”, η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και υποδεικνύει απλώς το post ID του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

 

 

Χρήση Προσωπικών Δεδομένων

Το περιεχόμενο των προσωπικών σας δεδομένων θα χρησιμοποιηθεί από την Ιστοσελίδα για την παροχή της ζητηθείσας υπηρεσίας. Η Ιστοσελίδα μπορεί επίσης να ζητήσει και να συλλέξει τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη για τους ακόλουθους σκοπούς:

– Αποστολή πληροφοριών σχετικά με νέα προϊόντα.
– Τακτικές ενημερώσεις που η Ιστοσελίδα θεωρεί ότι ενδιαφέρουν το χρήστη.
– Πληροφορίες σχετικά με την αποστολή προϊόντων και υπηρεσιών που ο χρήστης έχει προμηθευθεί μέσω της Ιστοσελίδας.
– Για τους σκοπούς έρευνας αγοράς και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών από τη ΚΟΡΑΛΙΑ Α. ΛΙΓΝΟΥ «ΜΥΡΩΔΙΕΣ».
– Για εσωτερική χρήση σχετική με τη διαχείριση της Ιστοσελίδας και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

 

 

Ακύρωση

Aν δεν θέλετε να λαμβάνετε email από την ΚΟΡΑΛΙΑ Α. ΛΙΓΝΟΥ «ΜΥΡΩΔΙΕΣ» και επιθυμείτε την αφαίρεση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης από την ηλεκτρονική μας λίστα, παρακαλούμε στείλτε email στη διεύθυνση [email protected] χρησιμοποιώντας ως τίτλο «Ακύρωση Email».

 

 

Συλλογή ανώνυμων δεδομένων μέσω της Ιστοσελίδας

Εκτός από το συλλογή των δεδομένων από τα μέσα που αναφέρονται ανωτέρω, η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί τεχνολογία που επιτρέπει τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες της Ιστοσελίδας. Για παράδειγμα, ο διακομιστής της Ιστοσελίδας ελέγχει αυτόματα τις σελίδες που επισκέπτεστε, τη διεύθυνση IP του χρήστη και τα οποία χρησιμοποιούνται από τον πλοηγό διαδικτύου σας. Η τεχνολογία αυτή δεν προσδιορίζει τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη και τα ευρήματα της χρησιμοποιούνται μόνο για στατιστικούς σκοπούς.

Η Ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Η τεχνολογία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση και μέτρηση της συχνότητας των επισκέψεων αυτών των συνδέσμων. Όπως και προηγουμένως, αυτή η τεχνολογία δεν προσδιορίζει τα προσωπικά στοιχεία του χρήστη και τα ευρήματα της χρησιμοποιούνται μόνο για στατιστικούς σκοπούς.

 

 

Σχετικά με την κοινοποίηση προσωπικών δεδομένων

Η ΚΟΡΑΛΙΑ Α. ΛΙΓΝΟΥ «ΜΥΡΩΔΙΕΣ» δεν γνωστοποιεί, πωλάει ή μεταβιβάζει τα προσωπικά σας δεδομένα σας σε τρίτους που δεν έχουν καμία σχέση με την παροχή της υπηρεσίας, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά και στις ακόλουθες περιπτώσεις:

– Τα στοιχεία επικοινωνίας που παρέχονται θα τηρούνται στη βάση δεδομένων μας και μπορεί να χρησιμοποιηθούν, περιστασιακά, για την αποστολή πληροφοριών ταχυδρομικώς ή μέσω email σχετικά με παρόμοια προϊόντα ή/και υπηρεσίες που μπορεί να θεωρηθεί ότι θα εξετασθούν με ενδιαφέρον από το χρήστη. Εάν ο χρήστης δεν επιθυμεί να λαμβάνει τέτοιου είδους πληροφορίες πρέπει να ενεργεί σύμφωνα με την ανωτέρω παράγραφο «Ακύρωση».

– Η Ιστοσελίδα μπορεί να μοιραστεί, να μεταφέρει ή να γνωστοποιήσει τις πληροφορίες που περιέχονται στη βάση δεδομένων του και στις καταχωρίσεις του διακομιστή του, αν αυτό απαιτηθεί από το νόμο, τη δικαιοσύνη ή τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με σκοπό την καταπολέμηση της απάτης, την προστασία των ζωτικών συμφερόντων του χρήστη, την προστασία και την ασφάλεια ή την ακεραιότητα των δεδομένων ή της Ιστοσελίδας, την ανάληψη νομικής δράσης, ή σε περίπτωση πώλησης, συγχώνευσης, αναδιοργάνωσης ή λύσης της ΚΟΡΑΛΙΑ Α. ΛΙΓΝΟΥ «ΜΥΡΩΔΙΕΣ». Η Ιστοσελίδα ενημερώνει το χρήστη πως τυχόν μεταβίβαση ή κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τους νόμους του κράτους.

Όπου κρίνεται σκόπιμο, πριν από την αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων σε τρίτους, η Ιστοσελίδα συντάσσει σύμβαση με το τρίτο πρόσωπο με σκοπό την υποχρέωση λήψης όλων των αναγκαίων μέτρων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που λαμβάνονται και τη συμμόρφωση με την εθνική νομοθεσία.

 

 

Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και τυχόν διορθώσεις

Για να τροποποιήσετε τις προσωπικές σας πληροφορίες, θα πρέπει να υποβάλετε την αίτηση σας εγγράφως και να προσδιορίσετε τα δεδομένα που θέλετε να αλλάξετε. Θα προβαίνουμε, επίσης, στη διόρθωση και την αφαίρεση τυχόν προσωπικών δεδομένων που είναι εσφαλμένα. Τα δεδομένα σας μπορεί πάντα να ενημερώνονται χρησιμοποιώντας την Ιστοσελίδα ή κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας.

 

 

Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους

Η Ιστοσελίδα μπορεί να περιέχει συνδέσμους που παραπέμπουν σε ιστοσελίδες ή εταιρείες που δεν ανήκουν στη ΚΟΡΑΛΙΑ Α. ΛΙΓΝΟΥ «ΜΥΡΩΔΙΕΣ». Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται μόνο για τη διευκόλυνση του χρήστη και δεν συνεπάγονται καμίας έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου ή των δραστηριοτήτων αυτών, των διαχειριστών τους ή οποιονδήποτε έχει σχέση με τους διαχειριστές. Η Ιστοσελίδα δεν ελέγχει τους συνδέσμους αυτούς και δεν είναι υπεύθυνο για τα δεδομένα τους και την πολιτική που ακολουθούν σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Σας συνιστούμε να ενημερωθείτε για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων πριν από τη χρήση των ιστοσελίδων ή να μη παρέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

 

 

Η μεταφορά προσωπικών δεδομένων στο εξωτερικό

Αν ο χρήστης βρίσκεται σε άλλη χώρα από όπου βρίσκεται η Ιστοσελίδα και οι διακομιστές της, οι επικοινωνίες μπορεί να οδηγήσουν στη μεταφορά πληροφοριών εκτός συνόρων. Όταν επισκέπτεστε την Ιστοσελίδα και επικοινωνείτε με τη ΚΟΡΑΛΙΑ Α. ΛΙΓΝΟΥ «ΜΥΡΩΔΙΕΣ», δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων, όπως ορίζεται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

 

 

Εφαρμοστέο Δίκαιο – Διαμεσολάβηση – Διαιτησία

Αυτή η σύμβαση υπόκειται στο ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά που θα προκύψει από την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων υπάγεται στη δικαιοδοσία και αρμοδιότητα των δικαστηρίων της Αθήνας.

 

 

Επικοινωνία

Η Ιστοσελίδα καλωσορίζει οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με αυτήν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με την παρούσα Πολιτική ή οποιαδήποτε παρεχόμενη υπηρεσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη ΚΟΡΑΛΙΑ Α. ΛΙΓΝΟΥ «ΜΥΡΩΔΙΕΣ»μέσω email στη διεύθυνση [email protected]